Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Trouwlocatie buiten

Met de tipi-tenten van Tentipi creëert u een unieke trouwlocatie in de buitenlucht: u huurt deze bijzondere tenten bij Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg.

Perfect voor een onvergetelijke dag

Het ideale trouwfeest kent een warme, ongedwongen sfeer. Met de Tentipi tipi-tenten van Nordic Tent Solutions creëert u moeiteloos precies deze sfeer! Geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud rendiervolk uit Lapland, zijn deze tenten uniek in hun soort. Uw gasten zullen nog lang napraten over deze originele trouwlocatie in de buitenlucht. Maar Tentipi Event tenten gaan verder dan een bijzonder uiterlijk:

  • De tent heeft een simpele constructie;
  • In de tent is open vuur mogelijk;
  • Het doek is luchtdoorlatend en waterafstotend.

Als Tentipi Official Rental zorgen wij bovendien voor professionele vakmensen die uw tent 100% veilig op- en afbouwen. Als u meerdere tenten huurt, kunnen wij ze zelfs aan elkaar koppelen en zo plaats bieden aan wel 1000 gasten! Wilt u de tenten graag met eigen ogen komen bewonderen? Geen probleem: kom langs bij een van de Tentipi productshows.

Meer weten? Neem contact op met Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in de tipi-tenten als trouwlocatie in de buitenlucht? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem dan contact met op met Nordic Tent Solutions. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.