Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Trouwfeest tent

Maak uw trouwfeest onvergetelijk met de Tentipi tipi-tenten van Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg.

Uniek en sfeervol

De tipi-tenten van Tentipi zijn anders dan anders. Kortom, perfect voor het creëren van een unieke trouwlocatie! De tenten zijn geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud nomadenvolk uit Lapland. Deze stijl van het Scandinavische buitenleven zorgt voor een warme en ongedwongen sfeer. Bovendien kunt u dankzij het multifunctionele karakter alle kanten op. Wat dacht u van meerdere tipi’s aan elkaar koppelen? Op die manier kunt u grote aantallen gasten verwelkomen – tot wel duizend man! Uiteraard denken wij van Nordic Tent Soltutions graag met u mee over originele invullingen van uw feest. Een leuke optie voor uw trouwfeest is bijvoorbeeld elk tipi-tent een eigen functie geven:

  • Een tipi als lounge;
  • Een tipi met band en dansvloer;
  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd;
  • Een tipi met bar… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Uiteraard verzorgen wij ook de op- en afbouw van de tenten: als Tentipi Official Rental bent u bij ons verzekerd van professionele vakmensen die met de beste materialen altijd veilig aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact op met Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in een trouwfeest met tipi-tenten? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem gerust contact met op met Nordic Tent Solutions. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.