Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Trouwen tent

Trouwen wordt extra bijzonder in een tipi-tent van Tentipi: wij van Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg verhuren en verkopen deze sfeervolle tenten.

Uniek in zijn soort

Met de tipi’s van Tentipi haalt u zeker geen standaard partytent in huis. Geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud rendiervolk uit Lapland, kunnen deze tenten met geen enkele andere evenementen- of partytent worden vergeleken. Trouwen in een tipi-tent is een onvergetelijke ervaring; onze tipi’s zijn perfect voor het creëren van een warme, ongedwongen sfeer. Maar Tentipi Event tenten gaan verder dan een bijzonder uiterlijk:

  • De tent is gemakkelijk op te bouwen;
  • De tenten kunnen aan elkaar worden gekoppeld en zo plaats bieden aan wel 1000 gasten;
  • In de tent is open vuur mogelijk;
  • Het doek is luchtdoorlatend en waterafstotend.

Als Tentipi Official Rental zorgen wij bovendien voor professionele vakmensen die uw tent 100% veilig op- en afbouwen. Wilt u de tenten graag met eigen ogen komen bewonderen? Geen probleem! Bezoek een van de Tentipi productshows.

Interesse? Neem contact op met Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Wilt u meer weten over trouwen in een tent van Nordic Tent Solutions? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.