Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Tentipi Nordic tipi's

Nordic Tipis

2016 verhuur tenten tentipi nordic tipisEen oer oud concept
De basis die ten grondslag ligt aan het ontwerp van onze Nordic Tipis is de erfenis van alle nomaden volkeren die vanaf het begin van tijden geleefd hebben in harmonie met de elementen en een tipi gebruikte om zich er tegen te beschermen.
De door ons gebruikte tenten zijn een moderne versie van deze oertent en worden in Noord Zweden vervaardigt. De tenten ademen nog steeds de sfeer van legendarische nomaden zoals de Samen, het rendiervolk uit Lapland.
De karakteristieke eigenschappen van de Nordic tipi’s en de op de gelegenheid afgestemde inrichting zorgen voor een bijzondere ambiance en een onvergetelijke ervaring!
Granit Classic Nordic Tipis

Romantisch, authentiek en sfeervol!Classic_Granit_21_sfeerfoto

Op dit moment hebben wij de Granit 14 en 21 beschikbaar in ons verhuur programma.

Tentipi Classic Scandinavische tipi’s zijn ideaal voor mensen die de romantische nomadische levensstijl willen ervaren – of, gewoon voor in de tuin, een sfeervolle accommodatie met een open vuur willen.

Onze Classic Scandinavische tipi’s van Tentipi® zijn aantrekkelijk voor eigenzinnige mensen die juist deze tipi kiezen op basis van verschil, atmosfeer en de band met een eenvoudiger, vervlogen tijdperk. De Classic tipi is gebaseerd op de traditionele kåta van de Samen en de tipi van de Noord Amerikaanse Indianen. In het ontwerp zijn moderne materialen verwerkt zonder de meest elementaire kenmerken van het origineel te verliezen. U kunt ontspannen rond een knetterend houtvuur zitten, omringd door massieve, houten palen en natuurlijk ogend canvas. Dat maakt het Tentipi® design zo uniek, gezellig en aantrekkelijk.

Belangrijkste kenmerken

  • Op te bouwen zonder ladder
  • Dik, sterk, luchtdoorlatend water afstotend katoen / polyester doek
  • Massieve houten palen uit 1 stuk
  • Onderzijde is versterkt met scheurbestendig polyamide
  • Stalen ringen voor gebruik grondpennen
  • Open vuur mogelijk
  • Ventilatiekap vanaf de grond bedienbaar
  • Unieke Tentipi® deurconstructie

Granit 14

Authentiek en avontuurlijk. Capaciteit van 20 personen zittend op de grond tot 15 zitplaatsen op banken.

Granit 21

Tijdloze klassieker. Capaciteit van 34 personen zittend op de grond tot 22 zitplaatsen op banken.

Cirrus Nordic Tipis

Cirrus Nordic Tipis

Verhuur tenten CirrusDe Cirrus is een knusse tent voor groepen tot 40 personen. De Cirrus is leverbaar in 3 afmetingen (40, 28 en 20) en beschikt over twee extra ritsen tegenover de hoofdingang waardoor een brede opening kan worden gecreëerd. Deze extra opening biedt mogelijkheid om makkelijk in en uit te lopen en een goed uitzicht van binnen naar buiten of andersom.

Cirrus 20 Cirrus 28 Cirrus 40
Diameter 6,5 m 7,4 meter  8,25 meter
Totale hoogte 4,1 m 4,5 meter  5,5 meter
Aantal zitplaatsen aan tafels 20 personen 28 personen  40 personen
Overkapte oppervlak 33 m2 41 m2  53 m2

Verhuur-tenten-Cirrus productpic

Stratus 72 (Giant Hat)

Stratus 72 (Giant Hat)

Door het unieke systeem waardoor de zijkanten omhoog kunnen worden gezet is de Stratus (om) te bouwen in vijf varianten of onderling te koppelen.

Afmetingm Zitplaatsen
aan tafels
m2
Rondom dicht 10.3 72 83
Kwart open 10.3×11.5 72 90
Half open 10.3×11.5 88 100
Driekwart open 11.5×13 104 110
Rondom open 13 128 130

Verhuur - Stratus - varianten

Verhuur - Stratus
Nimbus 16 (Little Hat)

Nimbus 16 (Little Hat)

De Little Hat is origineel, fun en chique. Het is een perfecte overkapping voor het ontvangen van uw gasten, outdoor cooking, rokers ruimte, receptie of promotie stand. Met de bijbehorende windbreak, waarmee we de helft van de omtrek afsluiten, zijn de toepassingsmogelijkheden nog groter. Voor welk doel ook, de Little Hat biedt u beschutting en plezier en zorgt dat u gezien wordt. Het is de evenementen tent voor mensen met flair.

De Little Hat heeft een diameter van 5.5 meter. Constructie Diameter:                                       5.5 m Totale hoogte:                               3,5 m Doorloop hoogte:                         1.9 m Aantal zitplaatsen aan tafels:    12-16 personen Overkapte oppervlak:                  24 m2 Hoogte binnen tot nok:               3,5 m Tentipi® geregistreerd ontwerp.

Verhuur - Nimbus
Adventure Nordic tipi

Adventure Nordic Tipis

Avontuurlijke tenten voor een weekendje weg met familie, vrienden of collega’s. Adventure tenten zijn ‘single pole Nordic Tipis’. Dit betekent dat ze 1 middenstok hebben. Onze Adventure Nordic Tipis zijn leverbaar in 3 afmetingen: Model 7, 9 en 15. De tent wordt geleverd met grondzeil of houten vloer.
nordictents Tenten Tentipi Nordic Tipis Adventure extra pagina foto

Verhuur-tenten-Adventure productpic

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.