Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Romantische trouwlocaties

Nordic Tent Solutions in Eygelshoven, Limburg creëert romantische trouwlocaties: onze Tentipi tipi-tenten zijn perfect voor een onvergetelijke bruiloft.

Romantiek in een tipi

Wellicht koppelt u ‘romantiek’ niet snel aan ‘tipi-tent’, maar wij van Nordic Tent Solutions laten zien dat die twee wel degelijk prima samengaan. Een tipi is namelijk meer dan een indianentent waar u als kind comboy en indiaantje in speelde. Onze Tentipi tipi’s combineren multifunctionaliteit met een warme sfeer. Door meerdere tipi’s aan elkaar te koppelen, kunt u tot wel 1000 gasten ontvangen. U kunt er dan voor kiezen om elke tipi een aparte functie te geven. Hier wat voorbeelden ter inspiratie:

  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd;
  • Een tipi met dansvloer en band;
  • Een tipi met bar;
  • Een tipi als lounge… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom, romantische trouwlocaties, trouwfeesten, recepties of zelfs een bruidsuite: met onze tipi’s kunt u alle kanten op. En als Tentipi Official Rental hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de op- en afbouw van alle tenten. Wij werken altijd met professionele vakmensen die 100% veilig en met de beste materialen aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact op met Nordic Tent Solutions in Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in onze tipi’s als romantische trouwlocaties? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem dan contact met op met Nordic Tent Solutions. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.