Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Projectaanpak

Offerte Fase

In het contact met u als onze klant kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Wij hechten er waarde aan om al uw wensen en verwachtingen helder te krijgen. Pas dan gaan we voor u aan de slag met het vorm geven aan wat het eindresultaat moet worden. Via een projectmatige aanpak vertalen wij uw doelen en verwachtingen naar concrete resultaten en een helder plan met een transparante begroting.

Opbouwfase

Op de dag en het tijdstip dat we hebben afgesproken kunt u ons team verwachten op de locatie. De bouwploegleider neemt met u de laatste details door zoals bijvoorbeeld; welke zijkanten moeten omhoog, de exacte locaties van deuropeningen, rekening houdende met de actuele weersomstandigheden. Het is heel belangrijk dat we dit gelijk goed doen omdat onze bouwploeg niet kan beginnen voordat de exacte positie van de tent(en) bekend is.

Wanneer de constructie staat zal de bouwploegleider een aantal eindcontroles uitvoeren alvorens de constructie en inrichting aan u over te dragen. Hij zal daartoe de inventarislijst met u nalopen om te checken of alles aanwezig is. Verder neemt hij met u het veiligheidsprotocol door plus enkele praktische zaken door die u moet weten voor het kunnen handelen van de tent(en) en inrichting.

Afbouwfase

Na afloop van uw evenement kunt u onze crew weer verwachten op de dag en tijdstip dat is afgesproken om op efficiënte wijze de constructie af te bouwen en al onze materialen van de locatie te verwijderen.

Voor we beginnen zullen we de constructie en inrichting checken op aanwezigheid en toestand. Indien er iets niet klopt zullen we dit met u (of iemand die u daarvoor hebt aangesteld) overleggen.

Wanneer we alles hebben afgebouwd en in de trailers hebben geladen lopen onze mensen nog een keer de locatie na om er zeker van te zijn dat wij geen materialen of afval achtergelaten.

Om er zeker van te zijn dat de afbouwfase volgens planning verloopt verzoeken we u er voor te zorgen dat alle materialen die niet van ons zijn voor de start van de afbouw zijn verwijderd. We vragen u ook of u, of iemand die u daarvoor heeft aangesteld, aanwezig is om met ons de inventarislijst en staat van de constructie te checken.

Evenement ondersteuning

Indien gewenst kan iemand of meerdere personen van ons team tijdens uw evenement aanwezig zijn. Hij kan de zijwanden openen of sluiten indien dit gewenst (of noodzakelijk) is, het vuur onderhouden en assisteren daar waar nodig.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.