Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Tentipi verhuur

Voor professioneel Tentipi verhuur zit u bij ons helemaal goed. De Tentipi’s van Nordic Tent Solutions zijn geschikt voor allerlei outdoor gelegenheden. Voor zowel unieke evenementen als avontuurlijk kamperen kunt u bij ons terecht. Wij creëren voor u een bijzondere locatie om nooit te vergeten. Ontdek de mogelijkheden en bespreek uw wensen met ons.

Verzekerd van een veilige constructie met ons Tentipi verhuur

The Fire Within – Nordic Tents is Tentipi Official Rental. Als TOR voldoen wij aan de eisen die Tentipi AB stelt:

  • Werken volgens protocol: Field Ready Training Program
  • Door Tentipi opgeleide professionele vakmensen
  • Degelijke en veilige materialen
  • Kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel

Voor u als klant betekent dit dat u verzekerd bent van een veilige degelijke constructie als basis voor een zorgeloos en geslaagd evenement! Bekijk het aanbod van de tenten op onze website.

De inrichting van de tipi’s wordt voor u geregeld

Indien u dit wenst, regelen wij naast de verhuur ook de inrichting van de Tentipi. Op onze website kunt u alvast inspiratie opdoen. Ga voor een stijlvolle houten vloer die uw Nordic Tipi een compleet andere uitstraling geeft en kies voor robuuste tafels en banken. Wilt u liever een andere stijl tijdens de verhuur van uw Tentipi dan die op onze website te vinden is? Geef het door en wij vinden de juiste leverancier voor u.

Interesse? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in ons Tentipi verhuur? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)45 533 2030. Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier om ons te bereiken, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.