Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Kenmerken aanpak

Logo The Fire Within

Gedegen samenwerking

– In het contact met u kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Wij hechten er waarde aan om al uw wensen en verwachtingen helder te krijgen. Pas dan gaan we aan de slag om vorm te geven aan wat het eindresultaat moet worden.

Projectmatige aanpak

– Via een projectmatige aanpak vertalen wij uw doelen en verwachtingen naar concrete resultaten en een helder plan met een transparante begroting. Op basis van uw wensen bouwen wij een configuratie van Tentipi Nordic Tipis met de juiste inrichting en de gewenste ambiance, zoals is afgesproken.

Uniek en Sfeervol

– Het resultaat is altijd spectaculair, oogverblindend en vooral anders! Evenementententen zagen er nog nooit zo opwindend uit. In het oogspringende constructies die stijl en sfeer geven aan uw evenement.

Flexibel en Veelzijdig

– Of het nu gaat om het organiseren van een training, bedrijfsevenement, kerstdiner, tentoonstelling, expositie, bruiloft, festival, jazz- of rockconcert, jubileumviering, buurtfeest of… de lijst met mogelijkheden is oneindig. Ons concept past in bijna elke omgeving.

Professioneel en Veilig

– Wij zijn professionals op het gebied van Projectmanagement en het werken met Tentipi® Nordic Tipis. Op basis van meer dan 10 jaar ervaring als Tentipi Official Rental Company en een netwerk van professionele Partners en Leveranciers bent u voor wat betreft onze diensten gegarandeerd van een zorgeloos evenement.

Onafhankelijk

– Met diverse mogelijkheden voor verlichting en verwarming bieden onze Scandinavische tipi’s van Tentipi® warmte, licht en sfeer ongeacht het seizoen of weersomstandigheden. Net als de oorspronkelijke gebruikers van nomadententen bouwen wij onze Scandinavische tipi’s op elke geschikte locatie op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.