Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Exclusieve trouwlocatie

Met de Tentipi tipi-tenten van Nordic Tent Solutions bent u zeker van een exclusieve trouwlocatie. Deze tenten zijn perfect voor een onvergetelijke bruiloft!

Romantiek in een tipi

Wij van Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg laten zien dat ‘romantiek’ en ‘tipi’ prima samengaan. Geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud nomadenvolk uit Lapland, zorgen de tipi’s voor een warme en ongedwongen sfeer. Daarnaast zijn de tipi’s multifunctioneel. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere tipi-tenten aan elkaar te koppelen en elke tipi een aparte functie te geven. Hierdoor kunt u tot wel 1000 gasten ontvangen! Hier vindt u een aantal voorbeelden van mogelijke functies:

  • Een tipi met dansvloer en band;
  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd;
  • Een tipi met bar;
  • Een tipi als lounge… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook niet onbelangrijk: met een tipi bent u zeker van een originele bruiloft! Daarmee is de tipi ideaal als exclusieve trouwlocatie. En als Tentipi Official Rental bent u bij Nordic Tent Solutions verzekerd van professionele vakmensen die 100% veilig en met de beste materialen aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact op Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in onze tipi’s als exclusieve trouwlocatie? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Wij helpen u graag verder. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.