Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Bruiloften

Bruiloft idee

Nordic Tipis zijn bij uitstek geschikt voor onvergetelijke bruiloften; unieke trouwfeesten, sfeervolle recepties en zelfs als bijzondere bruidsuite. De karakteristieke eigenschappen van onze Nordic Tipis in combinatie met een passende inrichting zorgen voor een spectaculaire ambiance die met niets anders is te vergelijken.

De bijzondere dag waarop twee mensen samen een nieuwe stap in hun leven maken hoort natuurlijk een onvergetelijk trouwfeest. In overleg geven wij vorm aan uw bruiloft ideeën en wensen voor het huwelijksfeest.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een feest in de stijl van het Scandinavische buitenleven. Het concept van de oorspronkelijke Nordic Tipi heeft Tentipi® gemoderniseerd en op deze manier zullen we voor u een spetterend en onvergetelijk feest verzorgen.

De Tentipi tenten kunnen volledig naar wens en uw bruiloft ideeën ingericht worden.

2016-evenementen-bruiloft

Feesten

Met 1 of meerdere (gekoppelde) Nordic Tipis zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor het vieren van een geweldig feest of unieke party. Door de karakteristieke eigenschappen van de Tentipi tenten te combineren met een passende inrichting scheppen we het juiste klimaat voor gezelligheid en sfeer.

Feesten in Nordic Tipis zijn een compleet nieuwe ervaring voor velen en geeft u gegarandeerd een geweldige dag. Of het nu gaat om het organiseren van een intiem feestje met 50, een bruisend verjaardagsfeest met 150 of een bedrijfsfeest met 500 gasten, The Fire Within – Nordic Tents heeft de kennis, ervaring én de capaciteit om een constructie van Nordic Tipis tenten te bouwen voor bijna elk feest.

2016-evenementen-feesten

Groots & spectaculair
Op basis van jarenlange ervaring met Scandinavische tipi’s van Tentipi hebben wij de kennis en capaciteit om een constructie te bouwen voor bijna elk evenement.
Als Official Tentipi Partner maken wij deel uit van het Tentipi netwerk in Europa. Samen met onze Tentipi Partners kunnen wij spectaculaire constructies bouwen voor evenementen met duizend of nog meer deelnemers!
Evenement-groots2
Festivals

Steeds vaker bouwen wij onze Tentipi Event Nordic Tipis op festivals. Of het nu gaat om een country fair, jazz- of rockconcert, motorspektakel… De lijst met mogelijkheden is oneindig. The Fire Within heeft de kennis, ervaring én de capaciteit om een constructie van Tentipi tenten te bouwen voor bijna elk evenement.

Kampvuurconcerten

Kampvuur concerten zijn sfeervolle, intieme en akoestische optredens rond het kampvuur. Artiesten die in het verleden hebben opgetreden zijn o.a. Paul de Leeuw, Blof, Jamie Cullum, Ilse de Lange en Acda en de Munnik. Meer informatie vindt u op www.kampvuurconcerten.nl
Zakelijke evenementen

Productpresentatie, jubileumviering, projectstart of afsluiting, vergaderarrangement, teambuilding dagen etc. Stelt u zich de foto’s in het bedrijfsblad eens voor….

Thema programma’s

We bouwen een aantal Tentipi Nordic tipi’s rond een centraal punt waar de aftrap plaats vindt. De deelnemers verspreiden zich en volgen een roulatieschema. Elke tipi staat in het kader van een voor uw bedrijf actueel thema. We sluiten het evenement af met een culinair spektakel.

Creatieve denkruimte

De beste ideeën ontstaan zelden op kantoor. Wanneer u rust en ruimte zoekt voor het uitdenken van een nieuwe business strategie, innoverende verkoopideeën of een oplossing voor een operationeel probleem, kunnen wij u daarbij helpen.

Merk- en productpresentatie

Gekoppelde of enkele Tentipi Nordic tipi’s vormen een ongewone en zeer inspirerende omgeving voor uw presentatie. De visuele aantrekkingskracht van de Nordic tipi zorgt voor veel aandacht. Aangekoppelde Nordic tipi’s kunnen worden ingericht als ontvangstruimte, bar en louge. We sluiten het evenement af met een feestelijke receptie.

2016-evenementen-zakelijk

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.