Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Bijzondere bruiloft

Met de Tentipi tipi-tenten van Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg bent u zeker van een bijzondere bruiloft. Deze sfeervolle tenten zorgen voor een onvergetelijke dag!

Romantiek in een tipi

Met de tipi-tenten van Tentipi creëert u een feest in de stijl van het Scandinavische buitenleven. De tenten zijn namelijk geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud nomadenvolk uit Lapland. Met een tipi bent u zeker van een warme, ongedwongen sfeer. Bovendien kunt u dankzij hun multifunctionele karakter alle kanten op. Zo kunt u meerdere tipi’s aan elkaar koppelen om grote groepen gasten te verwelkomen – tot wel duizend man! Een ander leuk idee voor een bijzondere bruiloft is elke tipi een aparte functie geven. Wat dacht u van:
  • Een tipi met dansvloer en band;
  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd;
  • Een tipi als lounge;
  • Een tipi met bar… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het op- en afbouwen nemen wij uiteraard voor onze rekening: als Tentipi Official Rental bent u bij ons verzekerd van professionele vakmensen die 100% veilig en met de beste materialen aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact op met Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in een bijzondere bruiloft in Tentipi tipi-tenten? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem gerust contact met ons op. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.