Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Aparte trouwlocatie

Met de Tentipi tipi-tenten van Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg bent u zeker van een aparte trouwlocatie. Deze sfeervolle tenten zorgen voor een onvergetelijke bruiloft!

Uniek en sfeervol

Met de tipi-tenten van Tentipi creëert u een spectaculaire trouwlocatie die anders dan anders is. Apart in de goede zin van het woord dus! Geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud nomadenvolk uit Lapland, zorgen onze tipi-tenten voor een feest in de stijl van het Scandinavische buitenleven. Ook niet onbelangrijk: dankzij hun multifunctionele karakter kunt u alle kanten op. Zo is het mogelijk meerdere tipi’s aan elkaar koppelen om grote aantallen gasten te verwelkomen – tot wel duizend mensen! Wij van Nordic Tent Soltutions denken graag met u mee over originele invullingen van uw aparte trouwlocatie. Wat dacht u van tipi’s met ieder hun eigen functie:

  • Een tipi als lounge;
  • Een tipi met dansvloer en band;
  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd;
  • Een tipi met bar… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij nemen uiteraard het op- en afbouwen voor onze rekening: als Tentipi Official Rental bent u bij ons verzekerd van professionele vakmensen die altijd veilig en met de beste materialen aan de slag gaan.

Meer weten? Neem contact op met Nordic Tent Solutions uit Eygelshoven, Limburg

Hebt u interesse in Tentipi tipi-tenten voor een aparte trouwlocatie? Of wilt u graag een offerte plaatsen? Neem gerust contact met op met Nordic Tent Solutions. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen via: 045 533 2030.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.